En marxa la novena edició del concurs de Pintura Infantil del Club Cantarell


  • Comparteix:

La regidora d'Educació i Joventut, Esther Salat, i la pintora Núria Vallès, han presentat el concurs

La regidora d'Educació i Joventut, Esther Salat, i la pintora Núria Vallès, han presentat el concurs

La novena edició del Concurs de Pintura Infantil del Club Cantarell arriba a la ciutat sota el lema 'Imaginem el futur'. Els nens i nenes que vulguin participar poden enviar les seves obres fins l'últim divendres de febrer. Els guanyadors s'escolliran, en diferents categories, el segon dissabte de març per un jurat format per diversos professionals de l'art de la ciutat.

Infants de primària i primer d'ESO poden participar al concurs amb una obra per persona. Els dibuixos han de centrar-se en el tema 'Imaginem el futur' i han d'estar signats amb un pseudònim per garantir la imparcialitat del jurat.

Al concurs s'hi pot participar de forma individual o bé a través de l'escola. De moment ja són 15 els centres que han confirmat la seva participació, entre elles diverses acadèmies d'art.

La regidora d'Educació i Joventut, Esther Salat, ha estat l'encarregada de presentar el concurs i ha volgut destacar els objectius que persegueix l'activitat.

Esther Salat

L'objectiu és fomentar la creativitat artísitica dels infants i joves. És un estímul increïble.



La pintora i membre del jurat del concurs Núria Vallès ha explicat com aniran els premis que donaran als infants.

Núria Vallès

Cada curs té tres premis, són molts. Els premis són sempre material artístic, volem fomentar que els infants s'hi dediquin.




A més dels guanyadors, tots els infants rebran un diploma per participar a l'activitat i els professors de plàstica dels guardonats també rebran una distinció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.