'Nit de Sant Joan' trasllada l'esperit de la revista musical del Paral·lel al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori ha aconseguit omplir totes les seves butaques

El Teatre-Auditori ha aconseguit omplir totes les seves butaques

El Teatre-Auditori s'ha convertit aquest dissabte en un escenari de revista amb el musical 'Nit de Sant Joan' de la companyia Dagoll Dagom. L'espectacle ha reivindicat així la poètica dels millors anys del Paral·lel, amb un muntatge que ha barrejat imatges i música en un còctel que ha concentrat els millors ingredients de l'anomenada 'revista galàctica'. L'obra, que es va estrenar fa 30 anys, s'ha emportat forts aplaudiments d'un Teatre-Auditori ple de gom a gom. Reviu l'espectacle de Dagoll Dagom a Cugat tv

Gairebé 30 anys després de l'estrena de 'Nit de Sant Joan', la companyia Dagoll Dagom va escollir aquest muntatge, el setembre passat, per obrir les portes del nou Arteria Paral·lel. Aquest dissabte però, el Teatre-Auditori ha estat l'escenari encarregat d'acollir el que va ser un dels musicals catalans d'èxit dels anys 80, això sí, amb algunes novetats. Els que llavors van ser els protagonistes ara es col·loquen darrere els textos donant pas als nous actors. Marc Pujol, Noelia Pérez i Annabel Totusaus són algunes de les noves cares. Tot i que la direcció ha passat a mans del dramaturg i actor valencià, Carles Alberola, i la música compta amb nous arranjaments, el muntatge conserva l'essència dels seus inicis. Ho ha explicat una de les autores del text, Anna Rosa Cisquella.

Anna Rosa Cisquella

Hem volgut respectar l'esperit de l'obra perquè tots aquells que la van veure ho puguin reviure.



La revista musical ha fet un cant a la festa, a la innocència i a l'alegria i ha reivindicat d'aquesta manera un tipus de teatre de creació catalana. Així ho ha assegurat Cisquella.

Anna Rosa Cisquella

Hem de reivindicar la nostra cultura i la nostra llengua amb musicals de creació pròpia en català.



'Nit de Sant Joan' ha arribat a la nostra ciutat després de fer temporada a l'Arteria de Barcelona i a l'Olympia de València. L'espectacle ha encisat un públic que ha pogut viure un cop més la nit més màgica i curta de l'any de la mà de Dagoll Dagom amb música de Jaume Sisa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.