Drexler torna al Teatre-Auditori i als seus orígens musicals amb 'Amar la trama'


  • Comparteix:

Drexler ha encisat el públic santcugatenc

Drexler ha encisat el públic santcugatenc

Jorge Drexler ha encisat el públic santcugatenc en el concert que ha ofert aquest dissabte al Teatre-Auditori. El músic uruguaià s'ha guanyat el favor dels seus fans en un concert càlid i íntim en què no han faltat els sons més experimentals que caracteritzen la música de Drexler. La sintonia entre el cantant i el públic ha estat una constant al llarg de les més de dues hores que ha durat el concert, la presentació a Sant Cugat del seu darrer treball, 'Amar la trama'. Reviu l'espectacle a Cugat tv

Quatre anys després del seu pas per Sant Cugat, Jorge Drexler ha tornat a la ciutat per presentar el seu setè disc d'estudi, 'Amar la trama'. Drexler; apostant per la calidesa d'instruments com la marimba i acompanyat de guitarres, percussió i una secció de metalls; ha construït tot un espectacle de llum i so, on la complicitat amb el públic i amb la seva pròpia banda han estat una constant. Poc més de dues hores al llarg de les quals Jorge Drexler ha presentat els temes dels seu darrer disc d'estudi, així com també ha aprofitat per recuperar temes dels seus anteriors treballs amb arranjaments nous.

Un concert distès, on s'ha fet palesa la química entre el públic català i l'uruguaià. Així ho confessa Jorge Drexler als micròfons de Cugat.cat.

Jorge Drexler

Tinc una relació molt bona amb tota Catalunya. Estic molt feliç de tornar aquí a tocar.



Drexler ha estat acompanyat pels set músics que completen la banda, entre els quals ha destacat el paper del baixista argentí Matías Cella, pel qual el concert al Teatre-Auditori ha estat el darrer concert que ha ofert acompanyant Drexler. El músic uruguaià ha tingut nombrosos gests de comiat amb el seu company dalt de l'escenari al llarg de tota la vetllada.

Com no podia ser d'una altra manera, el cantant uruguaià no ha defraudat els seus seguidors més fidels, que han demostrat al llarg de tota la nit la seva complicitat mútua. Així ho expliquen alguns dels assistents al concert als micròfons de Cugat.cat.



Jorge Drexler

Fantàstic, algunes no les coneixia però m'han agradat molt. / Molt emocionant, és la segona vegada que el vaig a veure i és genial. / Són boníssims / Molt ben arreglat, amb molt de gust.






Una vetllada rodona, en la que Drexler ha ofert un concert íntim i personal que ha connectat absolutament amb el públic del Teatre Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.