Fila Zero porta 'El Coronel Ocell' al Teatre la Unió


  • Comparteix:

El Coronel Ocell aterra aquest divendres al Teatre la Unió

El Coronel Ocell aterra aquest divendres al Teatre la Unió

La companyia Fila Zero porta aquest cap de setmana a l'escenari del Teatre la Unió l'obra 'El coronel Ocell' en triple sessió. El muntatge és una història emmarcada en el recent conflicte dels Balcans que narra la vida d'un grup de bojos i una doctora d'un centre psiquiàtric perdut a les muntanyes i aïllat del món. L'obra es representa en tres sessions: divendres i dissabte a les deu de la nit, i diumenge a dos quarts de set de la tarda.

El director de l'obra, Pere Royo, explica que 'El coronel Ocell' és una comèdia per a tota la família, però que, a més de fer riure, també pretén fer reflexionar sobre els efectes del conflicte balcànic.

Pere Royo

A part de passar una bona estona, l'objectiu és que la gent també pensi una mica.


L'actor Llorenç Serrahïma, que interpreta el personatge principal, relata la seva experiència interpretant un esquizofrènic que passa d'estar en una situació catatònica a esdevenir un coronel autoritari que ha de vetllar pels seus soldats. Així ho ha explicat a Cugat.cat.

Llorenç Serrahïma

La dificultat del personatge és que la gent vegi el coronel i recordi que és el mateix que abans estava boig.


Aquesta versió de Fila Zero està basada en una peça del dramaturg búlgar Hristo Boitchev que s'ha traduït i representat a multitud de països europeus i també als Estats Units. El director, Pere Royo, assegura que l'adaptació que n'ha fet és molt fidel i només canvia alguns aspectes poc transcendentals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.