Mazoni presenta 'Fins que la mort ens separi' a la Casa de Cultura


  • Comparteix:

Portada del nou disc de Mazoni

Portada del nou disc de Mazoni

El cantautor Jaume Pla, Mazoni, actua aquesta nit a la Casa de Cultura. L'artista empordanès presenta el seu darrer àlbum, 'Fins que la mort ens separi', en un concert en format trio. L'entrada té un preu de vuit euros.

Jaume Pla, Mazoni, és un dels noms importants en el panorama actual de pop en català. 'Fins que la mort ens separi' és el seu sisè disc d'estudi i el setè de la seva trajectòria.

Aquest nou treball, que va veure la llum el febrer passat, té un caire introspectiu i melancòlic, amb la mort com un dels temes més presents en les lletres. Musicalment, el nou disc té un so menys rocker i contundent que el seu predecessor, 'Eufòria 5 - Esperança 0', i atorga força protagonisme al piano.

Al concert d'aquesta nit, Mazoni es presenta en format trio. L'ànima del projecte, Jaume Pla, posarà la veu, guitarra, piano i sintetitzadors, i l'acompanyaran el baixista Miquel Sospedra i el bateria Aleix Bou, que a més dispararà els 'beats' electrònics.

El concert, inclòs en la programació de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents, tindrà lloc a la sala d'actes de la Casa de Cultura i començarà a dos quarts d'onze de la nit. Les entrades es poden reservar a casadecultura@santcugat.cat .



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.