Kassia interpreta peces de dones compositores aquesta nit a l'escola municipal de música


  • Comparteix:

Kassia actúa a l'Escola de Música Victòria dels Àngels

Kassia actúa a l'Escola de Música Victòria dels Àngels

L'Aula Magna de l'Escola de Música Victòria dels Àngels acull aquesta nit la nova cita del cicle 'Una hora de música'. La música de cambra torna a ser la protagonista, amb el grup Kassia, que oferirà un recital de música composta per dones dels segles XVII i XVIII i interpretada amb instruments de l'època.

Kassia neix com a grup de cambra amb la intenció de recuperar i interpretar música de dones compositores. L'agrupació està formada íntegrament per intèrprets femenines i parteix de l'interès en la interpretació de música antiga amb criteris històrics. Per aquest motiu les intèrprets s'acompanyen a cada concert dels instruments propis de l'època.

Laia Saperas i Teresa Galceran amb la flauta traverso, una flauta fusta de l'època barroca, Marion Peyrol al violoncel i Nuria Jaouen al clavicèmbal són les protagonistes de Kassia.

El concert, que té un preu d'entrada de sis euros, començarà a les nou del vespre a l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.