El 28º Aplec de la Sardana estrena 'La font de l'Ermetà' i la colla dels alumnes de Pins del Vallés


  • Comparteix:

Centenars de persones han assistit al 28è Aplec de la Sardana, que ha presentat al grup juvenil sardanístic de l'Escola Pins del Vallès. Durant la jornada, l'Ajuntament ha anunciat l'edició d'un disc compacte recopilatori de les sardanes dedicades a Sant Cugat per celebrar el 30è aniversari de l'aplec.

La jornada, organitzada per l'Entitat Sardanística, ha significat la posada de llarg d'un nou conjunt de sardanistes: el grup juvenil del col.legi Pins del Vallès. L'arribada d'aquest conjunt sorgeix del programa 'Un país a l'escola', que la Generalitat desenvolupa a diversos centres a través del Congrés de Cultura Catalana. El monitor del grup de sardanes de Pins del Vallès, Josep Miró, ha explicat com s'hauria d'instruir a un col.lectiu tan jove:

Josep Miró

L'ensenyament de sardanes a nens ha d'anar acompanyat d'altres activitats complementàries


L'Aplec ha estrenat una nova sardana dedicada al nostre municipi, sota el títol de 'La font de l'Ermetà'. Una creació que serà incorporada en el disc compacte que té previst editar el consistori. Ho explica la tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé:

Àngels Solé

L'Ajuntament reunirà les 22 sardanes dedicades a Sant Cugat en un disc


El 28è Aplec de la Sardana ha comptat amb la presència de les cobles Mediterrània, Principal de Llobregat, Jovenívola de Sabadell i Sant Jordi Ciutat de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.