El Museu de cal Gerrer obrirà les portes al novembre


  • Comparteix:

Exterior de cal Gerrer

Exterior de cal Gerrer

La Casa Museu de Cal Gerrer obrirà les portes l'11 de novembre. El nou equipament acollirà diverses exposicions que recolliran part de l'activitat artística de la família Cabanas i Alibau, records de l'activitat terrissaire que es feia a l'edifici i una zona dedicada a l'actriu Marilyn Monroe. També s'obrirà al públic el mirador del pis més alt, que ofereix una vista 'privilegiada' de la ciutat.

Després de la remodelació de l'edifici i de l'obertura de l'espai gastronòmic, l'edifici de Cal Gerrer incorpora ara una zona d'exposició. La construcció s'organitza en sis plantes. Al soterrani, hi ha l'espai dedicat al passat terrisaire i la primera planta té les oficines i una zona dedicada a l'audiovisual.

A la planta número dos, anomenada el Pis del Cònsul, serà un espai destinat a acollir exposicions temporals. La següent planta és l'espai Marylin, on es podrà gaudir d'una important col·lecció de documents i objectes relacionats amb el mite del cinema. Després, l'itinerari continuarà amb un recorregut per l'obra artística produïda pels membres de la família Cabanas i Alibau. En aquesta zona, s'hi trobaran pintures, fotografies i textos.

El responsable del projecte, Frederic Cabanas, ha explicat que la casa també estarà oberta a propostes.

Frederic Cabanas

En l'espai de temporals, exposarem altres coses que no són de la família. La intenció és que hi hagi mostres variades.




El recorregut finalitza al mirador de l'antiga terrisseria Arpí amb vistes 'privilegiades tant al centre de la ciutat com a la serra de Collserola'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.