Aina Clotet, millor actriu del Premis Sant Jordi de Cinema per 'Elisa K'


  • Comparteix:

'Elisa K' segueix acumulant premis i nominacions

'Elisa K' segueix acumulant premis i nominacions

Aina Clotet ha guanyat el Premi Sant Jordi de Cinematografia com a millor actriu per al seu paper a la pel·lícula 'Elisa K', dirigida pels santcugatencs Judith Colell i Jordi Cadena. El guardó s'ha lliurat aquest dilluns al vespre als estudis de TVE a Catalunya de Sant Cugat en una gala emesa en directe per Ràdio Nacional d'Espanya, creadora dels premis.

Per Clotet, el film ha tingut bona acollida en festivals, però no ha vist la mateixa rebuda a les sales perquè és 'una pel·lícula molt petita' a nivell pressupostari, que ha impedit grans campanyes de promoció. L'actriu barcelonina considera aquest premi un 'honor' i la culminació d'un procés que l'ha permés aprendre molt.

Aina Clotet

Estic molt feliç. És un honor que em donin aquest premi que té aquesta història i aquest prestigi.



Aquest dimecres es podrà veure, gravada, la gala de la 55a edició del Premis Sant Jordi de Cinematografia per televisió. S'emetrà a tres quarts de dotze de la nit, a la segona cadena de TVE.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.