Víctor Amela i Roser Amills reivindiquen la presència de l'amor en l'àmbit públic


  • Comparteix:

Víctor Amela i Roser Amills reivindiquen la importància de fer palesa l'estimació en la societat amb el llibre 'Paraules d'amor'. L'obra recull 101 declaracions d'amor de personalitats catalanes, entre les quals hi ha els santcugatencs Josep Canals, Arcadi Oliveres, Raquel Sans i Sílvia Munt. Amela i Amills han presentat la seva obra amb un acte aquest dimarts a la Canals Galeria d'Art.

'Paraules d'amor' mostra les diferents perspectives de veure l'amor des de la mirada de personalitats com Carme Ruscalleda, Francesc Miralles i Joan Miquel Oliver, entre d'altres. Amb aquesta obra, Víctor Amela i Roser Amills posen de manifest la rellevància de l'amor en la societat i la necessitat de fer-lo present més enllà de l'àmbit privat de les persones.

A més, els compiladors de l'obra, Víctor Amela i Roser Amills, destaquen la importància de l'amor en temps de crisi.

Víctor Amela i Roser Amills

En temps de crisi, sempre queda l'amor. / L'amor és gratis i està al nostre abast.



El recull pretén incentivar les 'declaracions d'amor' en l'àmbit quotidià, més enllà de la parella sentimental, i convida el lector a expressar 'en veu alta' les seves emocions envers allò que estima. Per aquest motiu, l'obra no agrupa declaracions sobre una temàtica concreta sinó que es dirigeixen a escenaris, persones, i fins i tot a elements abstractes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.