'Fora de joc' planta cara al futbol amb la seva reflexió sobre el pas del temps


  • Comparteix:

Moment de l'obra. / Font: Fòrum Roses

Moment de l'obra. / Font: Fòrum Roses

El muntatge 'Fora de joc' ha resistit aquest dissabte al clàssic de futbol i a l'absència de l'actor Toni Sevilla, aconseguint aplegar una cinquantena de persones a la Nau de Cultura de Valldoreix. L'espectacle, escrit per Sergi Belbel i dirigit per Cristina Clemente, ha pujat sobre l'escenari del territori la història d'una família de classe mitjana que viu al límit de les seves possibilitats econòmiques. La companyia Lalucky ha estat l'encarregada de portar per primera vegada a Valldoreix un text de Belbel.

El muntatge se centra en el pas del temps i en la manera de com les relacions i el context econòmic condicionen l'assoliment dels somnis d'una generació, que s'acaben projectant sobre la següent.

La vocal de Cultura de l'EMD de Valldoreix, Teresa Veciana, ha descrit així l'obra.

Teresa Veciana

Cada escena és distinta i sorprenent. A més, el tractament del temps és molt original. Una obra imaginativa i ben portada.



La funció ha constituït un parèntesi dins del cicle de jazz que acull la Nau de Cultura fins el primer diumenge de juliol. A més, l'equipament cultural també acollirà la projecció en pantalla panoràmica de la resta dels enfrontaments entre el Barça i el Reial Madrid, el primer dels quals serà aquest dimecres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.