'L'orquestra dels animals' convida als alumnes d'ESO a participar en una òpera


  • Comparteix:

'L'orquestra dels animals' s'adreça a tots els públics

'L'orquestra dels animals' s'adreça a tots els públics

L'òpera 'L'orquestra dels animals', adreçada a alumnes d'educació secundària, arriba al maig al Teatre-Auditori amb l'objectiu de fer arribar aquest gènere als estudiants d'ESO. L'obra, que és una producció del Liceu, convida als alumnes a pujar sobre l'escenari i cantar per formar part de l'espectacle.

'L'orquestra dels animals', dirigida per la santcugatenca Elisenda Carrasco, és un projecte educatiu que vol donar a conèixer l'òpera a alumnes de les escoles de secundària de la ciutat. Així, el públic de la representació pot pujar sobre l'escenari per interpretar les parts corals de l'òpera i formar part del muntatge.

El Teatre-Auditori acollirà vuit funcions, algunes adreçades únicament a alumnes i altres obertes al públic familiar. La primera representació serà el dia cinc de maig a tres quarts d'onze i se'n farà una altra sessió a tres quarts d'una del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.