'Un beso te cerrara la boca', al Museu de Sant Cugat


  • Comparteix:

Una de les obres

Una de les obres

El Museu de Sant Cugat acull 'Un beso te cerrará la boca', de Clara Sullà, dins el projecte Rodalies 3 de Xarxa Transversal. Aquest és el tercer projecte transversal en què el Museu participa, juntament amb d'altres municipis de Catalunya. La mostra es pot visitar a la Casa Aymat.

'Un beso te cerrará la boca' reflexiona sobre la intimitat, mostrant processos d'opressió i alliberament que experimentem les persones. Es tracta d’un projecte 'work in progress' que integra diverses obres de diverses tècniques i formats, totes elles realitzades amb materials tèxtils. Clara Sullà és artista multimèdia especialitzada en tèxtil, material amb el qual treballa objectes, escultures, quadres i vídeo. Ha treballat i viscut a Viena, Londres i el Caire. Actualment viu i treballa entre Barcelona i Viena.

Rodalies 3 és un projecte de la Taula d'Arts Visuals del Consorci Transversal en el qual col·labora el Museu de Sant Cugat. Els seus objectius són afavorir la projecció i mobilitat dels artistes, la redistribució a tot el país de la producció d'art contemporani i el treball en xarxa. Aquesta proposta és hereva de les dues altres edicions del Rodalies, que sempre van perseguir l'objectiu de mostrar les dinàmiques del sector de les arts visuals al nostre país.

Rodalies 3 s'ha materialitzat com una exposició simultània a vuit ciutats: Olot, Girona, Sant Cugat, Vilanova i la Geltrú, Reus, Mataró, la Seu d'Urgell i Granollers, que obriran les portes de les seves mostres aquest divendres. La selecció d'artistes participants a aquesta mostra es va fer a través d'una convocatòria oberta a la qual van concórrer més de 80 propostes artístiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.