Les comèdies 'El Castor' i 'Pequeñas mentiras sin importancia', novetats del cap de setmana a la cartellera


Temes relacionats

'Piratas del Caribe: En mareas misteriosas' desembarca a la ciutat aquest cap de setmana (20/mai/11)

'Sin identidad' i 'Medianoche en París', novetats en la cartellera (13/mai/11)

Acció i fantasia a la pel·lícula 'Thor', principal estrena de la setmana (29/abr/11)


  • Comparteix:

Mel Gibson i Jodie Foster protagonitzen 'El castor' / Font: blogdecine.com

Mel Gibson i Jodie Foster protagonitzen 'El castor' / Font: blogdecine.com

La comèdia protagonitza les estrenes d'aquest cap de setmana als cinemes Yelmo. 'El castor', protagonitzada per Mel Gibson, és la història d'un home que viu immers en una depressió fins que un dia troba un titella amb forma de castor dins una paperera. Per altra banda, la francesa 'Pequeñas mentiras sin importancia' narra les vacances d'un grup d'amics d'entre 30 i 40 anys en una casa de platja. Els cinemes Cinesa no presenten cap novetat.

'El castor' és la primera de les dues novetats que s'estrenen als cinemes Yelmo a partir d'aquest divendres. El film, protagonitzat per Mel Gibson i Jodie Foster, tracta sobre la vida d'un executiu exitós que cau en un estat de depressió i només aconsegueix tornar a comunicar-se amb el seu entorn parlant a través d'un titella de peluix en forma de castor. La mateixa Jodie Foster es posa al capdavant d'aquesta comèdia amb tocs dramàtics, la tercera pel·lícula de la seva carrera com a directora.

La segona estrena, també al Yelmo, és 'Pequeñas mentiras sin importancia', la història d'un grup d'amics entre la trentena i la quarantena que cada any es reuneixen per passar l'agost a una casa de platja. Quan un d'ells pateix un accident uns dies abans de començar el viatge, la resta decideix seguir amb aquesta tradició sense ell. Es tracta també d'una comèdia amb tocs de drama, que analitza les petites mentides que es diuen dia a dia entre amics. En el repartiment, hi destaquen François Cluzet i Marion Cotillard.

Els cinemes Cinesa no presenten cap novetat aquest cap de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.