Un homenatge a Joan Solà enceta el cicle 'Nits de Música al Claustre'


  • Comparteix:

Joan Solà

Joan Solà

Aquesta nit arrenca el nou cicle 'Nits de música al Claustre', que portarà un total de nou actuacions d'estiu. La primera d'elles és un concert homenatge al lingüista Joan Solà, que tindrà lloc aquesta nit a partir de les nou del vespre al Claustre del Monestir.

'Nits de Música al Claustre' és el nom de la proposta cultural que un any més porta a la ciutat concerts a la fresca als vespres estiuencs. El primer d'ells tindrà lloc aquesta nit, a càrrec del Cor La Fontana, el Cor Aulos, la pianista Lali Solà, la soprano Mont Solà i l'actriu Fina Rius. Amb aquest concert-homenatge al ja desaparegut Joan Solà, Premi d'Honor de les Lletres Catalanes, la ciutat obre el cicle d'actuacions, que inclourà nou audicions que tindran lloc en aquest espai fins el 9 de setembre.

Joan Solà va morir l'any passat, víctima d'un càncer. Solà va ser vicepresident de l'Institut d'Estudis Catalans i va publicar més de 40 llibres, molts dels quals relacionats amb la divulgació de la llengua.

L'entrada al primer espectacle és lliure, mentre que la dels vuit restants costa entre 10 i 12 euros. Els concerts es faran els dies 9, 10 i 17 de juny; el 8, 9, 15 i 22 de juliol, i el 2 i 9 de setembre. A la Casa de Cultura, es pot sol·licitar més informació sobre els horaris i es poden comprar les entrades de forma anticipada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.