La falta de finançament obliga a cancel·lar la mostra 'Curts i Més'


  • Comparteix:

La mostra va canviar la seva ubicació a la plaça de l'Om l'any 2005

La mostra va canviar la seva ubicació a la plaça de l'Om l'any 2005

El festival 'Curts i Més' no se celebrarà enguany a causa de la manca de suport, previsió i interès en l'activitat per part del consistori. Així ho ha assegurat el president de l'organització, Daniel Codorniu, que ha explicat que des de l'adhesió de la ciutat al Fòrum de les Cultures del 2004, el pressupost destinat a la mostra es va veure dràsticament reduït i es va tornar irregular. Una 'manca de comunicació i enteniment' entre els gestors de la iniciativa i l'Ajuntament ha estat la principal causa, segons Codorniu, del desgast progressiu de la iniciativa. L'organització, però, ha deixat la porta oberta al diàleg trobar un nou model per a la mostra.

Després de 10 edicions de la mostra 'Curts i Més', l'entitat organitzadora ha confirmat que no reeditarà el festival per manca de suport econòmic i d'interès del consistori per la coordinació de la iniciativa. Aquest fet obligava l'entitat gestora de l'activitat a cercar anualment finançament entre els comerços de la ciutat.

Segons el president de la mostra, Daniel Cordorniu, l'Ajuntament no ha facilitat en bona part de les edicions la gestió de la mostra. L'organitzador de 'Curts i Més' ha afirmat que el retard en la confirmació de la subvenció i els canvis d'ubicació i calendari que ha sofert la mostra creaven un 'clima d'incertesa' que es repetia cada any.

Cordorniu ha assegurat que la voluntat política era la desaparició final de l'activitat.

Daniel Codorniu

No em compensa continuar treballant per no res. La voluntat política era que em cansés del tema i ho deixés córrer.


Tot i les desavinences amb l'Ajuntament, Cordorniu ha predit una represa de contacte d'aquí a dos o tres anys que servirà per millorar el model i la comunicació amb el consistori.

Daniel Cordorniu

Hi haurà un punt de trobada d'aquí un parell d'anys i arribarem a alguna conclusió.






La mostra 'Curts i Més' s'ha celebrat habitualment durant el juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.