L'EMD de Valldoreix anuncia, durant l'Aplec de la Salut, la millora de l'accés a l'ermita


  • Comparteix:

Una de les activitats més participatives va ser el concurs de paelles.

Una de les activitats més participatives va ser el concurs de paelles.

Centenars de persones han assistit al tradicional Aplec de la Salut, tot i que la pluja d'ahir al matí va obligar a suspendre diverses activitats. Les sardanes han estat el plat fort de la jornada, en què l'EMD de Valldoreix ha anunciat la seva voluntat de millorar l'accès a l'ermita i la seva preservació.

Els valldoreixencs no s'han volgut perdre l'Aplec de la Salut d'enguany, que aplegava una dotzena d'activitats. Tot i que el plugim va anul.lar les actuacions dels bastoners i els grallers, la festa s'ha viscut amb força durant tota la jornada.

Centenars de ciutadans, de totes les edats, s'han desplaçat fins a l'ermita de la salut per col.laborar en activitats com el concurs de truites i paelles, que va reunir més de 30 participants. L'EMD, organitzador de les activitats, ha fet un balanç molt positiu de l'aplec, i ha anunciat el seu compromís d'arrenjar l'accès a l'ermita de cara a l'any vinent. Escoltem la vocal d'Obres i Serveis, Mercedes Rojo:

Mercedes Rojo

Arenjarem aquest camí perquè era molt difícil accedir a l'ermita


L'Aplec de la Salut ha reservat espais pels més menuts com la tirolina i la narració de contes educatius sobre medi ambient. Tampoc han faltat, la tradicional missa i la visita comentada a l'ermita, activitats que demostren el fort arrelament dels ciutadans als costums, segons el vocal de Serveis Personals, Josep Casadellà:

Josep Casadellà

És molt bonic que la gent es mantingui arrelada a la tradició


Com cada any, la ballada de sardanes, a càrrec de l'Entitat Sardanística de Sant Cugat, ha estat l'activitat més exitosa de la jornada. La responsable del conjunt, Laura Tubau, ha emplaçat al jovent a implicar-se més en aquesta tradicional dansa catalana:

Laura Tubau

Volem que el jovent balli sardanes també


L'organització de l'Aplec de la Salut ha comptat amb el suport d'una desena d'entitats, com l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix, la Coral Harmonia i la Parròquia de Sant Cebrià,



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.