El Museu es mostra als santcugatencs amb diverses visites per aquest dissabte


  • Comparteix:

El Claustre es pot visitar aquest dissabte de dia i de nit

El Claustre es pot visitar aquest dissabte de dia i de nit

El Museu de la ciutat ofereix diverses activitats aquest dissabte per donar a conèixer les seves instal·lacions. Una visita teatralitzada i dues rutes guiades mostraran el Claustre del Monestir, el campanar i l'Església en tres iniciatives que traslladaran els assistents a l'Edat Mitjana. En paral·lel, i com cada primer dissabte de mes, el Mercat de Pagès s'ubicarà durant tot el dia a la plaça de Sant Pere.

A les deu del matí, el Museu obre les portes del campanar, l'església i el Claustre en una visita guiada que té un preu de vuit euros. Per als amants dels espectacles, la companyia Mira-Sol Teatre traslladarà el Monestir a l'Edat Mitjana en una visita teatralitzada a les dotze del migdia on els monjos i els senyors feudals mostraran l'espai més emblemàtic de la ciutat.

El Monestir també obre les seves portes a la nit. A dos quarts de deu, els interessats poden recórrer aquest espai i gaudir de la visió nocturna de l'equipament en una visita que val 15 euros.

D'altra banda, des de les nou del matí i fins a les dues del migdia, el Mercat de Pagès oferirà productes ecològics i artesanals a la plaça de Sant Pere. Els consumidors rebran una bossa de roba com a obsequi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.