L'espai Lluís Ribas exposa les peces que es podran adquirir a la Subhasta del 6 de novembre


  • Comparteix:

L'espai Lluís Ribas exposa una col·lecció les peces que formaran part de la subhasta que es farà el proper 6 de novembre. La galeria exhibeix 40 peces d'artistes catalans reconeguts, amb l'objectiu d'apropar l'art als ciutadans oferint preus interessants.

40 peces d'artistes reconeguts a Catalunya, entre les quals es troba una obra del santcugatenc Josep Grau Garriga, s'exposen a partir d'avui a l'Espai Lluís Ribas. Es tracta de les obres que formen la subhasta que organitza, cada any, la galeria amb la intenció d'apropar l'art als santcugatencs. El pintor Lluís Riba ens explica d'on va sorgir la idea de muntar a la ciutat una iniciativa com aquesta.

Lluís Ribas

L'objectiu d'aquesta subhasta és que la gent pugui comprar obres a un bon preu.


Fa uns anys ja es va intentar, sense èxit, crear a Sant Cugat una sala que es dediqués exclusivament a muntar subhastes d'obres d'art. Des d'aleshores, Ribas va pensar en la idea d'organitzar-ne alguna anualment. Ara, aquesta subhasta s'ha convertit en l'única iniciativa d'aquest tipus a la ciutat. De moment, tal i com assegura Ribas, el públic santcugatenc ha acollit molt bé l'activitat, fins al punt que el pintor ha decidit organitzar-ne una altra de cara a la primavera.

Lluís Ribas

M'he vist obligat a muntar una segona subhasta perquè l'acceptació de moment ha estat molt bona.


La subhasta tindrà lloc el 6 de novembre al mateix Espai Lluís Ribas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.