La Casa de la Cultura ofereix nous cursos a la temporada de tardor


  • Comparteix:

La casa de Cultura ofereix 60 cursos multidisciplinars

La casa de Cultura ofereix 60 cursos multidisciplinars

La Casa de Cultura enceta el nou curs amb una programació diversa. Un total de 60 cursos, dels quals 18 són nous, inclouen des de coneixements artístics fins a noves tecnologies. Les inscripcions es poden dur a terme del primer dilluns fins al quart divendres de setembre, a la seu de la Casa de Cultura.

Prop de 800 places per a cursos i tallers dissenyats per a tots els gustos, des de llengua àrab i japonesa fins a lindy-hop, passant per fotografia, noves tecnologies, massatges, patronatge o tast de vins. Altres cursos permeten, per exemple, cantar cançons tradicionals amb Miquel Gil o fer un tast de cerveses.

Les famílies nombroses o monoparentals poden gaudir d'un 20% de descompte i els santcugatencs amb carnet jove d'un 10%. Els cursos ocuparan el trimestre que comprèn octubre, novembre i desembre d'enguany. A més, aquells que vulguin rebre el catàleg per correu electrònic ho poden sol·licitar a casadecultura@santcugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.