Útim dia per presentar-se al 'Mou-te'


Temes relacionats

Queden tres setmanes més per inscriure's al 'Mou-te' de la tardor (14/ago/11)

El 'Mou-te' tardor 2011 crida als músics santcugatencs a participar (28/jul/11)


  • Comparteix:

Raúl Pulido va ser el guanyador de la passada edició del 'Mou-te'

Raúl Pulido va ser el guanyador de la passada edició del 'Mou-te'

El període d'inscripcions per a la propera edició del 'Mou-te' tardor finalitza aquest divendres. Tots aquells grups o artistes que vulguin presentar-se al concurs, ja sigui com a grup principal o com a teloner, ho podran fer durant tot el dia, fent arribar la seva proposta musical a Cugat.cat.

Aquesta tardor torna el cicle de concerts 'Mou-te', organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament. Com en l'edició anterior, el cicle inclourà cinc actuacions musicals, de dues parts cadascun, amb l'actuació d'un grup principal i d'un teloner, i començarà el primer divendres d'octubre.

Per concursar al 'Mou-te' tardor, tots els grups i solistes hauran de fer arribar dues maquetes amb quatre temes com a mínim, omplir el formulari d'inscripció i proporcionar tres fotografies en format digital. Els teloners també hauran de fer arribar material audiovisual, el formulari d'inscripció i les tres fotografies, a més dels requisits tècnics de la banda pels directes.

La responsable del departament de musicals de Cugat.cat, Jéssica Sotodosos, ha explicat algunes de les característiques d'aquesta nova edició.

Jéssica Sotodosos

En aquesta segona part del 'Mou-te', continuem al Casal de Mira-sol, amb cinc actuacions i un dels premis és la gravació professional del concert.


Amb l'objectiu d'impulsar la música local, segons les bases, 80% de les bandes escollides tindran, com a mínim, un dels seus components santcugatencs. El jurat encarregat de fer la tria, està format per un representant del servei de Cultura i Joventut de l'Ajuntament, un representant de Cugat.cat, un representant de Raúl Pulido, guanyador de l'edició anterior, i un músic santcugatenc de prestigi, en aquest cas, Alejandro Abad.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.