Participació santcugatenca al món artístic barceloní


  • Comparteix:

Membres de Buena Vista Social Club / foto: Premsa Ajuntament

Membres de Buena Vista Social Club / foto: Premsa Ajuntament

El Teatre-Auditori se suma al 32è VollDamm Festival Jazz de Barcelona amb el concert santcugatenc de Buena Vista Social Club amb Omara Portuondo. La cita portarà a l'escenari l'essència de la música cubana el tercer dissabte de novembre a les deu de la nit. D'altra banda, l'equipament cultural se suma, per segona vegada, al propòsit de la Fundació Romea de recuperar una tradició fortament arrelada al teatre català: representar Don Juan Tenorio, de José Zorrilla, per Tots Sants, amb una lectura dramatitzada que torna a comptar amb un repartiment d'actors de primer nivell. L'obra es podrà veure el primer dilluns de novembre a les vuit del vespre.

L'equipament municipal vol apropar aquest clàssic del teatre uns dies abans de l'actuació amb 'Parlem de... teatre' amb Eduard Jener i Carles Canut. La Biblioteca Central Gabriel Ferrater acollirà aquesta iniciativa el primer dijous de novembre a les vuit del vespre.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.