La cultura catalana i l'alemanya s'uneixen en concert a la Casa de Cultura


  • Comparteix:

La soprano Sophie Klingele

La soprano Sophie Klingele

La cultura catalana i l'alemanya s'han unit aquest diumenge en un concert familiar de cançons populars a la Casa de Cultura de Sant Cugat. La iniciativa, organitzada per l'associació Afind Deutsh Tradicions, pretén promoure les tradicions catalanes i alemanyes, així com mostar els lligams entre les dues cultures.

'La Margarideta', 'El Cant dels Ocells' i 'El bon caçador' són algunes de les cançons populars que els santcugatencs han escoltat, tant en català com en alemany, al concert familiar d'aquest diumenge. La música ha estat la protagonista i també el mitjà escollit per mostrar les connexions entre la cultura catalana i l'alemanya. Així ho ha explicat a Cugat.cat la presidenta d'Afind Deutsch Tradicions, Fina Sánchez.

Fina Sánchez

Creiem que tant els països de parla alemanya com els catalans tenen moltes afinitats. El que nosaltres fem és demostrar-ho.




El concert s'ha dividit en tres parts: la primera enfocada a la lírica, amb la soprano Sophie Klingele i l'acompanyament de la pianista Montse Pujol; la segona a càrrec dels acordionistes Amadeu Martorell Altés i Maz Thomas; i la tercera, on tots els artistes han actuat en conjunt amb la col·laboració de la flauta travessera de Jacqueline Hellmüller.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.