Unes 3.000 persones s'aproximen al passat comercial de la ciutat amb 'Patrimoni Viu 2011'


Temes relacionats

Centenars de santcugatencs planten cara a la pluja als tallers de la Fira de les Portadores (24/set/11)

L'edició d'enguany de Patrimoni Viu comença avaluant el passat del comerç local (23/set/11)


  • Comparteix:

El bon temps ha acompanyat les activitats de diumenge

El bon temps ha acompanyat les activitats de diumenge

Les jornades 'Patrimoni Viu' han tancat aquest diumenge registrant una àmplia participació, que s'ha aproximat a les 3.000 persones tot i la pluja de dissabte. És per això que l'organització fa un balanç positiu de l'edició d'enguany del programa, ja que s'han realitzat totes les activitats programades i s'ha acomplert l'objectiu d'acostar la història de la ciutat als santcugatencs.

Mira el reportatge del Mercat Pere San a Cugat tv

Gairebé 3.000 persones, segons el darrer recompte de l'organització, han participat en les diferents activitats de 'Patrimoni Viu 2011', que aquest any ha versat sobre la història del comerç tradicional de fires i mercats de la ciutat. Es tracta d'una assistència similar a la de l'any passat, tot i el mal temps de dissabte, que ha obligat a traslladar part de les activitats de la plaça de l'Om al Claustre del Monestir.

Tot i això, el director del Museu de Sant Cugat, Lluís Campins, considera que s'han acomplert els objectius.

Lluís Campins

L'objectiu general és que la gent es preocupi de protegir el patrimoni. Pel que fa als objectius d'enguany, s'han acomplert perquè han tingut lloc totes les activitats amb un públic acceptable.


La Fira de les Portadores, les actuacions del Grup Mediterrània i els Bastoners de Sant Cugat, tallers per als més petits, fires artesanes i xerrades. Aquestes han estat algunes de les activitats proposades per 'Patrimoni Viu 2011' amb l'objectiu de continuar fomentant la conscienciació sobre el patrimoni de la ciutat entre els santcugatencs. Campins ha explicat que de cara a l'any vinent les jornades mantindran la mateixa estructura perquè sempre obtenen una bona resposta ciutadana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.