Emma Vilarasau, nominada als Butaca per 'Agost'


  • Comparteix:

Vilarasau en un acte a la Biblioteca Gabriel Ferrater

Vilarasau en un acte a la Biblioteca Gabriel Ferrater

L'actriu santcugatenca Emma Vilarasau està nominada com a millor actriu teatral a la 17a edició dels Premis Butaca, per l'obra 'Agost'. Els muntatges 'Pedra de tartera' i 'Truca un inspector', nominats com a millor obra de teatre, es representaran al Teatre-Auditori el tercer divendres de novembre i l'últim dijous de desembre.que A més, 'Operetta', que arribarà a l'equipament municipal el gener, està nominat a millor espectacle familiar.

No és la primera vegada que Emma Vilarasau rep una nominació als Premis Butaca. El 2007, la intèrpret local va ser una de les nominades per la seva actuació a la pel·lícula 'Mujeres en el parque'. Ara, l'obra del Teatre Nacional de Catalunya (TNC) 'Agost' li ha valgut aquesta nominació a millor actriu teatral, juntament amb la seva companya de repartiment, Anna Lizaran. Un altre reconeixement destacat per a Vilasarau és el premi extraordinari Ciutat de Sant Cugat que l'Ajuntament va atorgar-li fa dos anys.

Els premis Butaca es lliuraran el quart dimarts de novembre al Teatre Lliure de Montjuïc. El divendres abans, el Teatre-Auditori haurà acollit la representació d'una de les obres nominades, 'Pedra de tartera', que ha obtingut enguany tres nominacions, entre elles la de millor obra de teatre. En la mateixa categoria hi ha nominat el muntatge 'Truca un inspector', que arribarà al teatre santcugatenc l'últim dijous de desembre. L'obra, dirigida per Josep Maria Pou, també està representada en les categories de millor direcció, vestuari, actor principal, actor i actriu de repartiment.

A més, 'Operetta', que arribarà a l'equipament municipal el gener, està nominat a millor espectacle familiar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.