Dolly Society i Bocaracà, guanyadors del premi Primera Maqueta


  • Comparteix:

Components de Dolly Society

Components de Dolly Society

Els conjunts santcugatencs Dolly Society i Bocaracà són els guanyadors dels premis Primera Maqueta 2011. El conjunt Dolly Society s'ha endut el primer premi, 50 hores gratuïtes per enregistrar en un estudi de gravació; el segon premi, 20 hores, l'ha guanyat la banda Bocaracà. El concurs Primera Maqueta es una iniciativa de les Joventuts Musicals de Sant Cugat per facilitar l'accés a un estudi professional als grups emergents i promoure la creació i difusió artística dels grups santcugatencs.

Andreu Marquès, bateria de Dolly Society, explica al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat la importància de guanyar aquest premi.

Andreu Marquès

Permet enregistrar la música en una qualitat més que suficient.



Bocaracà és un formació de música brasilera. Leticia Martín, guitarra i veus del grup, dóna la seva opinió sobre el premi aconseguit.

Leticia Martín

Per a nosaltres és una empenta saber que en pocs mesos tindrem uns temes enregistrats.




Dolly Society preveu treure aviat la seva segona maqueta; en canvi, Bocaracà té una mica més de feina i tenen previst entrar a l'estudi als mesos de febrer i març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.