Antonio Canales revindica el paper de Catalunya com a lloc d'acollida per als artistes flamencs


  • Comparteix:

La conferència ha tingut lloc al Cafè Auditori

La conferència ha tingut lloc al Cafè Auditori

Les arrels multiculturals i multirracials de Catalunya han contribuït a l'expansió de la dansa flamenca. Així ho ha assegurat aquest dimecres el 'bailaor' Antonio Canales durant la xerrada 'Antonios', emmarcada dins el tercer cicle 'Catalunya Arte Flamenco'. La ponència, que ha tingut lloc al Cafè Auditori, ha fet un repàs a la trajectòria dels artistes Antonio Ruiz Soler, Antonio Gades i el mateix Canales.

Canales ha explicat que considera a Ruiz i Gades els seus mestres i els creadors i impulsors de l'art flamenc i la dansa espanyola més coneguda. El 'bailaor' ha destacat el lligam que van mantenir els seus predecessors amb Catalunya, una zona 'inquieta i subversiva' culturalment que va influir en el seu desenvolupament com a artistes.

Canales ha posat Les Rambles de Barcelona com exemple de multiculturalitat.

Antonio Canales

Les Rambles és l'autopista més important d'Europa. Per allà passen moltes cultures.




Aquesta és la cinquena vegada que Antonio Canales visita Sant Cugat. Una ciutat, explica el 'bailaor', que té una programació cultural molt seriosa i que manté la seva idiosincràsia malgrat trobar-se a prop de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.