La preestrena de 'Cock' deixa petit el teatre del Casal de Cultura de Mira-sol


  • Comparteix:

'Cock' s'ha preestrenat aquest dissabte al Casal de Cultura de Mira-sol, una setmana abans de la seva estrena al festival Temporada Alta de Girona. L'obra, dirigida per la valldoreixenca Marta Angelat, ha reunit més de 170 santcugatencs. 'Cock' és una anàlisi enginyosa de la sexualitat mitjançant un triangle amorós diferent protagonitzat pels actors Pau Roca, Mar Ulldemolins i Albert Triola.

Malgrat el seu títol provocador, 'Cock' s'endinsa en el món sexual i amorós entre tres personatges en clau de comèdia amb tocs dramàtics. Es tracta de la història d'en John, un homosexual, al qual dóna vida Pau Roca, que s'enamora bojament d'una noia, interpretada per Mar Ulldemolins. Amb un escenari sense mobles ni objectes, es duu a terme aquesta obra amb personalitat pròpia.

La seva directora, la santcugatenca Marta Angelat, ha manifestat que 'Cock' és especial.

Marta Angelat

'Cock' és una obra especial perquè és difícil de classificar. Utilitza l'humor i el sarcasme per parlar sobre relacions però ho fa des d'un punt de vista diferent.




La companyia La marroneta; formada per la directora Marta Angelat i els actors Pau Roca, Albert Triola, Mar Ulldemolins i Carles Velat expressament per aquesta obra; ha estat present en totes les etapes de 'Cock'. Angelat ha explicat a Cugat.cat que la continuïtat de la companyia dependrà de l'èxit d'aquesta obra.

Marta Angelat

Si 'Cock' funciona i va bé perquè no repetir. Ganes n'hi ha perquè l'experiència ha sigut positiva. De moment, hem d'amortitzar 'Cock' i veure com funciona.




El regidor de Cultura, Xavier Escura, ha destacat el privilegi de tenir a Sant Cugat obres com 'Cock' i omplir els espais culturals de la ciutat.

Xavier Escura

És un plaer gaudir d'una preestrena que la setmana vinent va al Temporada Alta. És un privilegi per Sant Cugat assistir a aquestes preestrenes.




La comèdia 'Cock' ha començat la seva volada amb un ple absolut al Casal de Cultura de Mira-sol i totes les entrades venudes per a les seves representacions al Temporada Alta de Girona del cap de setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.