Les veus del Chicago Mass Choir fan vibrar el públic en un concert intens


  • Comparteix:

Més de 100 intèrprets han compartit escenari i han fet aixecar el públic de les seves butques

Més de 100 intèrprets han compartit escenari i han fet aixecar el públic de les seves butques

El cor Chicago Mass Choir ha seduït aquest dijous a la nit prop de 800 persones per la força i la bellesa de les seves veus en el concert al Teatre-Auditori. Amb una entrega absoluta dalt l'escenari, la formació ha aconseguit aixecar els espectadors de les seves butaques a ritme de cançons conegudes com 'Oh Happy Day'. El concert, emmarcat dins el festival 'Els Grans del Gospel', que enguany ha arribat a la seva 13a edició, ha comptat amb la participació del Cor de Gospel Sant Cugat. Reviu l'espectacle a Cugat tv

Després d'unes quantes temporades, el gospel ha tornat a la ciutat coincidint amb l'arribada del Nadal. Aquesta tradició ha comptat enguany amb un cor d'excepció, el Chicago Mass Choir, una de les formacions més esperades del festival i que ha escollit el Teatre-Auditori per fer el debut a Catalunya.

El seu pas per l'equipament municipal no ha deixat el públic indiferent. Amb un estil fort i rítmic, el cor ha deixat bocabadat un públic en un concert que ha durat prop d'una hora i mitja.

Públic

Ens ha encantat la força de les veus. / És un concert molt animat. / No sé com explicar les seves veus, m'han agradat molt.



Els de Chicago, però, no han estat sols. En aquesta ocasió han compartit escenari amb el Cor de Gospel Sant Cugat. Segons el seu director, Erwyn Seerutton, el concert els ha permès aprendre de la mà d'una de les formacions de gospel més importants del món.

Erwyn Seerutton

Per a nosaltres ha estat com una 'master class'. Una oportunitat única per treballar amb els millors.


Els de Sant Cugat han estat els encarregats d'obrir el concert. Després ha estat el torn del Chicago Mass Choir que ha passat per un repertori de gospel espiritual i modern, sense oblidar els sons més nadalencs. El punt més àlgid ha arribat al final, quan totes dues formacions han compartit escenari, reunint més de 100 intèrprets i fent aixecar el públic de les seves butaques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.