El discjòquei Bitcode finalista de la competició Red Bull Thre3Style


  • Comparteix:

Bitcode en una actuació del Red Bull Thre3Style

Bitcode en una actuació del Red Bull Thre3Style

El santcugatenc Bitcode, membre del grup de rap El Gremio, ha estat seleccionat com un dels cinc millors Dj's al Red Bull Thre3Style, celebrat al Canadà. El discjòquei va guanyar-se el jurat d'experts, format per periodistes, Djs i promotors, de la primera ronda classificatòria celebrada a Barcelona, la segona a València i posteriorment a la final estatal, celebrada a la sala The Fame de Madrid a finals de setembre. Aquestes fases van ser les que van obrir al Dj santcugatenc les portes de la competició canadenca.

El Red Bull Thre3Style és una competició originada al Canadà l'any 2007, que, en molt poc temps s'ha transformat en un espectacle global multiplicat pel fenomen YouTube. Els Dj's participants, a més de demostrar la destresa amb el maneig dels plats, han de buscar el límit de les possibilitats tècniques i aconseguir que el públic no deixi d'emocionar-se i vibrar durant els 15 minuts que tenen a la seva disposició, en els quals han de triar almenys tres estils musicals diferents. Els 18 participants procedents de 18 països diferents han de passar diverses eliminatòries, de les quals han sortit sis classificats.

Bitcode ha explicat a Cugat.cat com la seva mescla de cançons conegudes de formacions com The Police i ABBA conjuntament amb la fusió d'estils com el hip hop i el dsupstep, l'ha portat a la final. Per al músic aquesta experiència l'ha fet créixer.

Bitcode

He evolucionat gràcies a aquesta experiència.


El santcugatenc ha avançat a Cugat.cat que el llançament del seu nou EP, 'Some Bass Ep', sortirà a la venda a principis del 2012. Aquest nou projecte l'ha realitzat amb la discogràfica catalana Tracy Recordings, i està compost per cinc temes, dels quals dos són originals, i tres són remescles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.