El cor de Gospel Sant Cugat gairebé duplica els seus components en un any


Temes relacionats

El Cor de Gospel Sant Cugat regala una fusió de gèneres i artistes al Teatre-Auditori (13/des/10)

Neix el Cor de Gospel Sant Cugat ( 9/feb/08)


  • Comparteix:

El cor en una actuació anterior

El cor en una actuació anterior

El cor de Gospel Sant Cugat ha incrementat els seus membres en un 40% al llarg de l'últim any. Ara, amb vora 90 socis, el cor busca crear una primera línia de cantants, així com també una secció jove, on es pugui agrupar el jovent interessat a cantar i aprendre gospel.

El cor de Gospel Sant Cugat va néixer de la iniciativa d'un grup de persones participants en un taller de gospel el 2007. Els interessats van formar una associació cultural que va desenvolupar en un cor d'unes 20 persones, fins a dia d'avui, que la xifra ha ascendit fins prop de 90.

El santcugatenc Erwyn Seerutton és l'encarregat de dirigir el cor de Gospel Sant Cugat. Es tracta d'un músic-compositor i cantant d'àmplia trajectòria professional que ha participat en festivals internacionals de Jazz, imparteix tallers de gospel i dirigeix altres grups d'aquesta modalitat musical com ara la Coral de Gospel Zetzània o el Cor de Gospel Clot.

El recent augment del cor ha suposat una dificultat a l'hora de desenvolupar a tots els seus components, per aquest motiu, es crearan uns assajos especials per dessignar una primera línia al cor, formada per cantants del propi amb un talent especial. De la mateixa manera, també es faran assajos per designar els solistes als quals es podrà presentar qualsevol santcugatenc que cregui que pot assolir el càrrec.

Un altre dels nous projectes del cor és la implantació d'un cor jove, ja que l'edat mitjana de l'entitat és d'uns 40 anys. La gent interessada pot contactar amb el cor al correu electrònic: gospelsantcugat@gmail.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.