Òmnium Cultural preveu organitzar molts actes l'any que ve


  • Comparteix:

Òmnium Cultural celebra, aquest any, el cinquantè aniversari

Òmnium Cultural celebra, aquest any, el cinquantè aniversari

Un any ple d'activitats i actes és el que ha anunciat la presidenta d'Òmnium Cultural a Sant Cugat de cara al 2012. Maria Rosa Caballé es mostra molt satisfeta per tot el treball que fa l'entitat i per l'augment progressiu dels socis.

Una xerrada sobre la cultura catalana a l'exili al gener, un cicle sobre les relacions de Catalunya, País Basc i Espanya, un cicle sobre la música catalana al més de març, i presentacions de llibres són alguns dels actes que Òmnium Cultural està organitzant de cara a l'any que ve. Aquestes activitats arribaran a la culminació amb la Nit Literària i l'arribada de la flama del Canigó.

En aquest sentit, Caballé ha expressat el desig que els esplais de la ciutat col·laboressin amb la portada de la flama al Canigó. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons', a Cugat.cat.

Maria Rosa Caballé

Ens agradaria que els esplais hi col·laboressin, portant la flama per la ciutat.



A més, Caballé ha fet una crida al jovent de la ciutat per a adherir-se a l'entitat i, especialment, a formar part de la junta.

Caballé

Ens fa falta encara més gent jove. La junta s'ha de rejuvenir. En el moment que hi ha la saba nova, sorgeixen moltes més idees.






Enguany, Òmnium Cultural ha fet un seguit d'actes en el marc de la celebració del 50è aniversari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.