Reviu l'entrevista de Manel a Cugat.cat


  • Comparteix:

El grup Manel al concert de Sant Cugat

El grup Manel al concert de Sant Cugat

El grup Manel ha anunciat en exclusiva a Cugat.cat un tercer àlbum. El grup barceloní que han visitat per primera vegada al Teatre-Auditori, han actuat davant d'un públic fidel i impacient per veure'ls a la nostra ciutat. El de Sant Cugat ha estat l'últim concert dels Manel abans de fer una aturada per les vacances de Nadal. Mira un resum del concert de Manel i l'entrevista en exclusiva a Cugat.cat

ESCOLTA-HO

El quartet barceloní s'ha preparat per l'ocasió dues sorpreses. Una tela de llums que ha donat un to càlid al concert i l'actuació en directe del conjunt instrumental de vents que acompanya el grup al disc. Cançons del darrer treball com 'Boomerang' i 'Benvolgut' s'han barrejat amb temes més antics com 'Al mar' i 'Ai, Dolors' que han arribat a fer aixecar de la butaca tots els espectadors. Fins i tot s'han pogut escoltar en directe les dues nadales que té el grup, 'El 25 de gener' i 'Un camell d'orient'.

Fa pocs dies que el grup ha anunciat que al febrer posaran punt final a la gira de presentació del disc '10 milles per veure una bona armadura'. Tot i així, un dels membres del grup Roger Padilla ha avançat a Cugat.cat que hi haurà un tercer disc.

Roger Padilla

La idea és fer un tercer disc. Encara no tenim cap idea. Però ens ve de gust fer-ne un tercer.





La primera vegada que el grup va actuar a Sant Cugat va ser ara fa dos anys durant la celebració dels 20 anys de Promusa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.