Francesc Orella, substituït a 'Hedda Gabler' per una lesió


  • Comparteix:

Francesc Orella serà substituït per David Selvas

Francesc Orella serà substituït per David Selvas

L'obra de teatre 'Hedda Gabler', que havia d'estar protagonitzada pel santcugatenc Francesc Orella juntament amb Laia Marull, ajorna la seva estrena al Teatre Lliure per l'últim dijous de gener, a causa de la substitució d'Orella per culpa d'una lesió. Qui assumirà el seu paper serà el mateix director de l'obra, David Selvas, després que el santcugatenc s'hagi trencat un peu. 'Hedda Gabler' es representa al Teatre-Auditori al mes de març, tot i que es desconeix si les dates de la gira variaran i si, llavors, Orella ja haurà tornat als escenaris.

La representació teatral, d'Henrik Ibsen i dirigida per David Selvas, tenia previst estrenar-se al Teatre Lliure de Gràcia divendres de la setmana vinent, però a causa de la indisposició del protagonista Francesc Orella, es trasllada a l'últim dijous de mes. No obstant això, les representacions es mantenen fins al tercer diumenge de febrer i després s'inicia la gira de l'obra.

El trencament del peu del santcugatenc, que preveu una recuperació de més de tres mesos, obliga a fer un canvi, també, en el repartiment d'actors i el mateix director de l'obra, David Selvas, substitueix Orella en el paper protagonista masculí. Laia Marull manté el seu paper protagonista, tal com estava previst.

A causa del canvi de data de l'estrena, el calendari de representacions també variarà. La productora de l'obra s'ha compromès a informar els espectadors que ja havien comprat les entrades per canviar les dates respectives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.