'Políticament incorrecte', avui al Teatre la Unió


  • Comparteix:

'Políticament incorrecte' de la companyia Fontmontina

'Políticament incorrecte' de la companyia Fontmontina

El Teatre la Unió presenta aquest divendres la comèdia 'Políticament incorrecte' de la Companyia Fontmontina escrita per l'autor anglès Ray Cooney. L'espectacle, un clàssic vodevil ple de situacions divertides i en ocasions fins i tot grotesques, es presentarà a dos quarts de deu de la nit amb un preu d'entrada de 12 euros i vuit per als socis.

La Companyia Fontmontina presenta la comèdia 'Políticament incorrecte' de Ray Cooney, un clàssic vodevil ple de dinàmiques escenes amb entrades i sortides d'actors sobre l'escenari. La trama s'inicia a Madrid, on un membre del govern popular vol passar una nit romàntica amb una diputada socialista. La trobada furtiva d'aquests personatges es complica quan descobreixen un cadàver a la seva habitació.

L'autor anglès Ray Cooney, considerat un dels més grans dramaturgs del Regne Unit pel que fa a les comèdies d'entreteniment, va escriure aquesta obra el 1991.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.