Comelade i Pla atrapen el públic dins el seu particular univers sonor


  • Comparteix:

L'espectacle ha comptat amb elements visuals que han subratllat la poètica del muntatge

L'espectacle ha comptat amb elements visuals que han subratllat la poètica del muntatge

El binomi Albert Pla i Pascal Comelade ha convençut el públic del Teatre-Auditori gràcies a l'univers oníric creat per aquests músics. Tots dos han compartit escenari aquest divendres amb un projecte en comú: 'Somiatruites'. Un muntatge que es va estrenar al Temporada Alta i que ha atrapat el públic dins un món sonor únic.

Reviu l'espectacle a Cugat tv

'Somiatruites' ha unit dalt l'escenari dos vells amics en un muntatge que ha girat al voltant dels pensaments que tenim abans d'endinsar-nos en un somni profund. Històries particulars a les quals Albert Pla ha posat paraules i que s'han barrejat amb la sonoritat de Pascal Comelade. L'espectacle, però, també ha inclòs noves cançons del cantautor i, fins i tot, una picada d'ullet al grup Antònia Font.

El muntatge, d'una hora i mitja de durada, ha arrencat aplaudiments i riures dels més de 600 espectadors, des dels primers minuts. Dalt l'escenari, també hi ha hagut lloc per titelles, butaques velles i elements visuals que s'han anat combinant per donar vida a un univers poètic que ha sabut captivar el públic.

Públic

Jo m'he deixat portar. / És un espectacle que té poesia i és únic. / A mi m'ha agradat.


Els dos músics també han estat acompanyats de tres membres d'excepció: Ivan Telefunken, Jordi Busquets i David Sáenz de Buruaga, formant així la petita Orquestra Somiatruites, creada per a l'ocasió. Amb ells també han compartit escenari els personatges Dj Crepúsculo i les Siameses Superglu. Tot per donar vida a un somni que ha estat capaç d'atrapar els espectadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.