Prop de 6.500 persones han gaudit al 2011 de l'oferta de la Xarxa de Centre Culturals Polivalents


  • Comparteix:

La programació d'hivern de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) ha arribat gairebé als 6.500 espectadors i comença a consolidar-se com una proposta de cultura de proximitat. Ho ha dit el regidor de Cultura, Xavier Escura, durant la presentació de la programació que continua amb la seva proposta eclèctica amb espectacles de petit format, temàtica variada i preus assequibles.

La Xarxa de Centres Culturals Polivalents inclou els escenaris dels diferents equipaments culturals repartits per tot el municipi i va començar a oferir una programació estable d'espectacles de tota mena a finals del 2010 dins el projecte 'Viu la cultura de prop'.

El regidor de Cultura, Xavier Escura, es mostra satisfet per la resposta del públic.

Xavier Escura

Estem satisfets. El darrer any han passat 6.425 persones pels diferents espectacles i sembla que va a més.


Música, teatre, màgia i documentals són algunes de les propostes que formen una programació que ha arrencat aquest mes i que s'allargarà fins a finals de març.

El mag Enric Magoo, la responsable del projecte 'El Documental del mes', Laia Aubia, i la membre de la companyia teatral Magatzems Cortina, Gisela Figueras, descriuen part de les seves propostes.

Artistes

Intento que el meu espectacle de magia segueixi una estrucura treatral. / Volem trencar amb l'estigma que el documental és avorrit. / És un espectacle inèdit i entra en un món estètic difícil de veure en teatre.





El Casal de Mira-sol, el Casino de la Floresta, el Casal de les Planes i la Casa de Cultura són els escenaris que acolliran les propostes de la programació d'hivern.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.