Les Macedònia tanquen la seva etapa actual al Teatre-Auditori


Temes relacionats

Mireia Arbiol no formarà part de Macedònia (10/oct/11)

La santcugatenca Mireia Arbiol afronta avui el càsting final de Macedònia ( 9/oct/11)

La santcugatenca Mireia Arbiol arriba al càsting final de Macedònia (26/set/11)


  • Comparteix:

Les Macedònia en una actaució a Mira-sol

Les Macedònia en una actaució a Mira-sol

La banda juvenil Macedònia tanca una nova etapa amb un concert aquest diumenge a les sis de la tarda al Teatre-Auditori. Les membres actuals del grup aviat deixaran la formació per deixar pas a una nova generació, i s'acomiaden amb un disc, 'Els nens dels altres', que inclou versions que van des de Lluís Llach fins a Ben Harper, passant també per Els Amics de les Arts. L'entrada té un preu de 12 euros per al públic general, amb descomptes per a famílies i grups.

Macedònia arriba a la ciutat en plena etapa de canvi, ja que les membres actuals de la banda aviat deixaran el grup i seran substituïdes per unes altres cinc noies, escollides fa pocs mesos en un càsting. El concert final servirà precisament perquè les cinc 'fruites' s'acomiadin del seu públic i presentin la que serà la nova generació de la formació juvenil.

El muntatge es representa aquest diumenge a les sis de la tarda al Teatre-Auditori i té un preu de 12 euros per al públic general, 10 euros per als grups i nou euros per als que disposin de l'abonament familiar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.