L'Escola de Música Tradicional creix i s'obre a la ciutadania


  • Comparteix:

Actuació de gralles i timbals

Actuació de gralles i timbals

L'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat ha mostrat aquest dissabte la feina del quadrimestre i encara amb il·lusió la recta final del curs per la incorporació de sis nous alumnes. Els intèrprets han tocat sacs de gemecs, timbals i acordió, entre d'altres, per treballar una faceta diferent de l'aprenentatge de l'instrument, actuar en públic. La Casa de Cultura ha estat l'escenari d'aquesta actuació, la primera de l'any, que ha comptat amb una quarantena d'espectadors.

Difondre la música popular i oferir als alumnes la possibilitat d'actuar en públic. Aquests són els objectius de l'audició de l'Escola de Música Tradicional, que d'aquesta forma, també mostra la feina de la primera meitat del curs per començar el segon quadrimestre amb força. Per la seva coordinadora, Joana Chordà, l'escola seguirà millorant per les sis noves incorporacions que ha rebut.

Joana Chordà

L'estat de l'Escola és de crescuda perquè l'entrada dels petits dóna més veu. Aquest quadrimestre arriben sis persones noves, i això és un gran què.





La gralla, el timbal, l'acordió i el sac de gemecs són alguns dels instruments tradicionals que han sonat en aquesta mostra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.