L'art dels 'fanzines' arriba al Casal de Joves TorreBlanca amb les autoedicions de tres artistes


  • Comparteix:

Mostra dels sis 'fanzines' d'Antoni Hervas

Mostra dels sis 'fanzines' d'Antoni Hervas

El santcugatenc Ignasi Casas, juntament amb Antoni Hervas i Quim Packard, exposen els seus 'fanzines' en una mostra al Casal de Joves TorreBlanca organitzada pel col·lectiu Artefaktes, que es podrà trobar fins el primer diumenge de març. Es tracta de la creació de tres artistes que plasmen la seva obra en aquest format, per difondre-ho de manera més espontània, econòmica i que arribi a un públic molt concret. L'exposició compta també amb la col·laboració de la Fanzinoteca Ambulant.

Com ha explicat l'encarregada dels projectes expositius del col·lectiu Artefaktes, Lola Lasurt, a la mostra apareixen les creacions de tres artistes, que elaboren les seves autoedicions en format 'fanzine'.

Lola Lasurt

Són autoedicions que un deixa als llocs que li interessa més. Tenim creacions d'Antoni Hervas, Quim Packard i del santcugatenc Ignasi Casas.



La mostra compta amb la col·laboració de la Fanzinoteca Ambulant, que té un arxiu de 1.300 autoedicions, i que el primer dissabte de març organitzarà una jornada per fer facsímils de 'fanzines', a càrrec de Lluc Mayol. Serà una manera de reproduir una selecció de les creacions per iniciar a TorreBlanca un arxiu d'aquestes autoedicions que vagi creixent.

L'exposició estarà al Casal de Joves TorreBlanca fins el primer diumenge de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.