La marató poètica de 'Poesia a Sant Cugat' combina els versos d'Espriu i Martí i Pol


  • Comparteix:

Es fa un espectacle de dansa sobre els versos d'Espriu.

Es fa un espectacle de dansa sobre els versos d'Espriu.

El Museu acull aquest matí a partir de les 12, la marató poètica, dedicada enguany a Salvador Espriu i Miquel Martí i Pol. Es tracta d’un dels actes centrals del certàmen ‘Poesia a Sant Cugat’ que s'ha vist obligada a variar sensiblement la seva programació per poder homenatjar l’obra del poeta de Roda de Ter.

Fent realitat el vers de Miquel Martí i Pol que diu "Quan llegiu els meus llibres hi trobareu la vostra pròpia veu", la marató poètica d’avui vol retre homenatge a l’obra del poeta de Roda de Ter amb la lectura ininterrompuda, per part d’escolars i ciutadans, dels seus versos.

Fragments de 'La Fabrica', 'El Poble' o ‘Estimada Marta’ se succeiran amb l’obra de Salvador Espriu.

La tinent d’alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, ha explicat que la mort sobtada del poeta ha fet canviar, sensiblemrent, la temàtica de la marató:

TALL

Mitja hora abans de la marató, la veu de Marina Rossell i la dansa de Ramon Oller s’uniran també per posar en escena alguns dels fragments de l’obra d’Espriu ‘El caminant i el Mur’.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.