Lluís Ribas repassa la seva trajectòria en una exposició


  • Comparteix:

Quadre de Ribas

Quadre de Ribas

'Lluís Ribas, obra en permanència' és un recull de treballs de l'artista santcugatenc que repassa l'evolució des del seus inicis com a pintor. La mostra, que obre les seves portes aquest dijous, vol ser una transició cap a l'exposició que oferirà aquest estiu amb els seus darrers treballs. Les peces es podran visitar a l'Espai Lluís Ribas fins a finals de juny.

La mostra recull les diferents etapes creatives del pintor santcugatenc així com els temes més presents en la seva trajectòria com són el Marroc, el color blanc i la platja. En una entrevista a Cugat.cat, Ribas ha explicat que la seva evolució ha estat lligada a la seva maduresa intel·lectual i a la manera de mirar la realitat. Això és el que vol mostrar aquesta iniciativa.

Entre totes les obres que formaran la mostra, Ribas ha destacat dues aquarel·les.

Lluís Ribas

He de dir que no sé fer aquarel·les. A la mostra n'hi haurà dues que vaig fer mentre preparava el llibre 'Colors del Monestir'. Són molt intuïtives.


Ribas ha avançat que, actualment, les seves creacions treballen sobre la deformació del cos humà submergit a l'aigua. El resultat d'aquest nou enfocament de la seva pintura es podrà veue a la mostra que obrirà les seves portes aquest estiu.

La inauguració de 'Lluís Ribas, obra en permanència' serà aquest dijous a les vuit del vespre a l'Espai Lluís Ribas, ubicat al carrer de Gorina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.