La Festa de l'Art arriba al juny marcada per la poesia de Gabriel Ferrater


Temes relacionats

Sant Cugat gaudirà d'una doble nit dedicada a l'art ( 2/mai/12)


  • Comparteix:

Cartell de la Festa de l'Art 2012

Cartell de la Festa de l'Art 2012

La Canals Galeria d'Art participarà a la Festa de l'Art que se celebrarà el 9 de juny. Les activitats de la galeria se centraran a reflectir l'obra poètica del Gabriel Ferrater a través de l'art i estarà oberta al públic fins la mitjanit. Les galeries mostraran que un espai en 'Silenci', lema d'enguany, pot dir moltes coses a través de les emocions que transmeten les obres d'art.

La inauguració de la Festa de l'Art tindrà lloc a les onze del matí amb el grup teatral Colors titelles. La companyia acompanyarà les visites comentades de l'exposició de Jordi Pagès, dedicada Gabriel Ferrater. Ja a la tarda, a les cinc, es projectarà el documental 'Metrònom', que està rodat a la ciutat i dedicat al poeta santcugatenc. A partir de les sis, la companyia de teatre Magatzems Cortina musicarà alguns poemes.

A les vuit del vespre, tindrà lloc una lectura pública dels poemes de Ferrater acompanyada de les vivències d'alguns santcugatencs que van conèixer el poeta. Ja al vespre, a les nou, els poetes més joves de Catalunya recitaran els seus poemes. El concert de guitarra d'Izan Rubio posarà fi als actes de la Festa de l'Art, però la galeria romandrà oberta fins la mitjanit. Ho ha explicat a Cugat.cat el galerista santcugatenc Josep Canals.

Josep Canals

El comerç obrirà dues nits i l'art no es quedarà enrere.



Les galeries d'art de tot Catalunya volen que la Festa de l'Art sigui tan popular com un Sant Jordi i animen el públic a comprar obres d'art.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.