Galeries, tallers i museus obriran les seves portes fins a la mitjanit per la 12a Nit de l'Art


Temes relacionats

Sant Cugat gaudirà d'una doble nit dedicada a l'art ( 2/mai/12)

L'Ajuntament assegura que la Nit de l'Art es mantindrà aquest any (15/mar/12)


  • Comparteix:

Imayge de la Nit de l'Art de 2011

Imayge de la Nit de l'Art de 2011

La Nit de l'Art arriba aquest dissabte a la seva 12a edició ampliant a 18 els seus espais expositius. Galeries, tallers i espais artístics de la ciutat obriran les seves portes fins a la mitjanit perquè els santcugatencs puguin gaudir d'una vetllada nocturna plena d'art i cultura. Més de 20 espais i entitats com la Sala Rusiñol, La GaLeRia o el Dterra obriran les seves portes per celebrar aquesta festa artística.

Com en anys anteriors, els santcugatencs podran gaudir de xerrades amb els artistes, tallers i concerts per 18 espais de la ciutat fins la mitjanit. L'activitat que donarà el tret de sortida a la nova edició de la Nit de l'Art serà un taller obert de ceràmica i de joieria a la galeria Dterra. Després tindran lloc altres activitats com un concert de la banda 'La jauja', converses amb artistes com Pilar Xercavins, Marta Domingo o Alberto la porta, tallers de dibuix o degustacions cromàtiques.

Ribas ha assegurat a Cugat.cat que la voluntat dels artistes de la ciutat és evitar que els santcugatencs vegin les galeries i els tallers com si fossin botigues i hi passegin més habitualment.

Lluís Ribas

L'èxit més gran per un artista és que la gent visiti el seu espai.


Al llarg de tota la jornada, les entitats musicals i d'arts escèniques de la ciutat faran concerts i intervencions ambulants pels carrers del centre. Aquesta és la primera de les dues nits dedicades a l'art que té previstes Sant Cugat. La segona, serà el segon dissabte de juny, comptarà amb la participació de la majoria de galeries santcugatenques i altres espais culturals catalans i estarà dedicada al silenci.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.