Comencen els tallers intensius de Valldoreix


  • Comparteix:

L'EMD de Valldoreix ofereix un taller de patchwork / Font: comohacerte.com

L'EMD de Valldoreix ofereix un taller de patchwork / Font: comohacerte.com

Els tallers intensius de cultura, que organitza l'EMD de Valldoreix, arrenquen aquest dilluns. Patchwork, flexibilitat, consciència corporal i treballs energètics són els temes dels tallers, que s'allargaran durant el mes de juliol.

El taller d'iniciació del patchwork està adreçat a les persones que tinguin ganes d'aprendre a cosir, tant en el format clàssic com en el modern. El curs, que anirà dirigit per Anna Palau, es farà els dilluns i dimecres de dos quarts de deu a dos quarts de dotze del matí. El seu cost és de 67'42 euros.

El participants del taller de consciència corporal treballaran per alienar les simetries del cos amb l'ajuda de diferents materials, estiraments i respiracions, portant així la consciència al cos per relaxar-lo. Maria Armengol dirigirà el curs, que es farà els dimarts i dijous d'un quart de nou a tres quarts d'onze del matí. El preu és de 57'98 euros.

Els dimarts és durà a terme el taller titulat 'Treballs energètics', dirigit per Maria Armengol. Els exercicis del taller ajudaran als participants a connectar amb les tensions acumulades, treballant de manera precisa sobre les contractures musculars, per tal de relaxar-les i recuperar l'harmonia i el circuit enèrgic del cos. El taller, que és de dos quarts de vuit del vespre fins les nou de la nit, té un preu de 33'63 euros.

Aquest diumenge ha començat el taller de flexibilitat i la consciència corporal. Maria Armengol dirigirà el taller en que es treballarà per millorar la flexibilitat de tot el cos, a més d'alienar les simetries. Aquest taller serà durant els dilluns de juliol, d'un quart de vuit a tres quarts de nou del vespre. El preu és de 33'63 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.