Els alumnes del curs de cant de Camerata mostren el treball de tot l'any


  • Comparteix:

Imatge del concert de cloenda del curs de l'any passat

Imatge del concert de cloenda del curs de l'any passat

Els alumnes del curs internacional de Cant, que organitza Camerata de Sant Cugat, mostraran els treballs realitzats al llarg del curs en el tercer concert del cicle 'Nits de Música al Claustre'. L'actuació és aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre, al Monestir.

Els participants al concert optaran a diversos premis i mencions atorgats per un jurat format pels membres dels Amics de l'Òpera de Sabadell, la Fundació Jaume Aragall i la Fundació Clarós.

El concert comptarà amb la col·laboració de la mezzosoprano Anna Tobella, guanyadora del primer premi del 10è Concurs Internacional de Cant Jaume Argall i guardonada al Concurs Internacional Francesc Viñas amb el premi 'promesa espanyola'.

El concert comença a dos quarts de nou del vespre i té un preu d'entrada de 12 euros. Les entrades es poden reservar per Internet a través del web de la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.