La Coral La Lira actua per Sant Joan al Palau de la Música


  • Comparteix:

La Coral La Lira actua al Palau de la Música

La Coral La Lira actua al Palau de la Música

La Societat Coral La Lira porta les seves veus masculines fins al Palau de la Música Catalana diumenge de la setmana vinent, a les sis de la tarda. L'entitat centenària és una de les convidades a la 1a Mostra de Cors d'Homes que organitza la Federació de Cors de Clavé, juntament amb altres cors com els de Sabadell i Igualada.

Dirigits per Eloi Jover, la Coral La Lira iniciarà la seva actuació amb 'Per tu ploro', i continuaran amb les havaneres 'Cala Montgó', 'L'Empordà' i 'Los pescadors'. El concert comptarà amb l'acordió de Diego Lahuerta i el contrabaix d'Artur Regada.

La Coral La Lira va ser fundada fa 130 anys i des de 1950 forma part de la Federació de Cors de Clavé. En els primers temps va ser dirigida per Lluís Millet quan només tenia 17 anys i abans de convertir-se en fundador i director de l'Orfeó Català. Entre els membres de La Lira es troba el tertulià de Cugat.cat, Pasqual d'Ossó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.