Segona jornada de 'Petits Camaleons', el festival de música per als més petits


Temes relacionats

'Petits Camaleons' apropa a la ciutat grans artistes per al públic més menut ( 6/oct/12)

Blue Velvet i Albert Solà participaran al festival 'Petits Camaleons' (10/jul/12)


  • Comparteix:

Anna Roig i L'ombre de ton chien és un dels grups convidats / Font: Blocs.mesvilaweb.cat

Anna Roig i L'ombre de ton chien és un dels grups convidats / Font: Blocs.mesvilaweb.cat

'Petits Camaleons', el primer festival de música per a infants, ha arrencat aquest diumenge el segon i últim dia de concerts amb Anna Roig i L'ombre de ton chien, Atomic Boy Blues i les santcugatenques Blue Velvet. Altres artistes convidats són Antònia Font, La Pegatina i Els Catarres. Els concerts estan especialment pensats per a nens i nenes entre tres i 12 anys. La jornada acabarà a les vuit del vespre.

L'objectiu de la festa és que pares i fills gaudeixin d'una mateixa proposta, així com potenciar l'interès dels més petits per la música. Les actuacions s'adapten al públic infantil amb uns volums adequats, concerts curts, molta varietat i artistes amb una predisposició especial. Les entrades i abonaments costen entre 12 i 25 euros, i hi ha tres escenaris: el Teatre-Auditori, l'Aula Magna i el pati de l'Escola de Música Municipal Victòria dels Àngels

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, destaca que 'Petits Camaleons' és un projecte de ciutat perquè uneix tres escenaris que es poden enllaçar entre ells mateixos. De la seva banda, el director del festival, Albert Puig, explica que ha estat fàcil convèncer els grups que hi actuen perquè 'a tothom els ha semblat una bona idea canviar de públic per un dia'.

Pep Tugues i Albert Puig

La idea és que sigui un projecte de ciutat./ A tothom li semblava una molt bona idea canviar de públic per un dia.


Aquest diumenge, les actuacions a l'espai del Teatre-Auditori són Anna Roig i L'ombre de ton chien, Antònia Font, la Pegatina i els Catarres. Al Pati de l'Escola de Música tocaran Atomic Boy blues, Las Migas, Cercavila, Guillamino i 2 princeses barbudes. Els concerts de Blue Velvet, Amansalva, Maria Rodés i 4t 1a tenen lloc al tercer escenari, a l'Aula Magna.

El grup santcugatenc Blue Velvet destaca la importància de pensar sempre amb el públic i que actuar davant dels nens és un repte perquè són molt exigents.

Blue Velvet

És un repte perquè els nens són molts exigents. Hem tingut en compte el públic amb qui tocarem.


10 nens entre sis i 12 anys tindran l'oportunitat d'entrevistar Els Catarres gràcies al sorteig organitzat per Cugat.cat. A més, el mitjà de comunicació tindrà un espai on es podrà participar en un karaoke amb les cançons dels grups que formen part del cartell de la iniciativa musical. Els torns per cantar seran de dos a quatre de la tarda. Els vídeos enregistrats es publicaran a la web de 'Petits Camaleons' de Cugat.cat. Des d'allà es podran votar les millors actuacions i el guanyador s'endurà diversos premis.

La festa comptarà amb cercaviles, animadors i bandes de funció pedagògica per introduir els més petits en el món de la música. Els adults no poden entrar si no és acompanyant un menor, i cada menor pot anar amb un màxim de dos adults.

Cugat.cat oferirà aquest dilluns un reportatge amb les millors imatges de l'esdeveniment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.