La companyia Markeliñe arriba a la ciutat amb una faula sobre el càncer infantil


Temes relacionats

El taller d'escenografia del Teatre-Auditori tanca l'any amb 12 muntatges nous (16/jul/12)


  • Comparteix:

'Cuentos de Arena' acosta la realitat del càncer infantil a tots els públics / Font: Markeliñe.com

'Cuentos de Arena' acosta la realitat del càncer infantil a tots els públics / Font: Markeliñe.com

L'esforç d'un pare per entretenir la seva filla malalta de càncer i convertir la seva habitació d'hospital en una finestra al món és el tema principal del muntatge 'Cuentos de Arena', una emotiva faula sobre el càncer infantil que arriba aquest diumenge al Teatre-Auditori. Emmarcat dins el cicle 'Sala Escenari', l'escenografia del muntatge és obra del Taller d'Escenografia de l'equipament municipal.

La companyia vasca Markeliñe proposa un muntatge proper i emotiu que, en forma de faula per a tots els públics, explica les peripècies d'un pare per divertir i entretenir la seva filla malalta de càncer durant el període que dura el tractament.

A través de l'actuació i els titelles, i amb una escenografia fruit del Taller d'Escenografia del Teatre-Auditori, el muntatge aporta una visió natural i propera sobre el càncer.

'Cuentos de arena' neix de l'experiència personal del seu director, Markeliñe, i forma part del cicle 'Sala Escenari' que organitza l'equipament municipal. El preu de l'entrada és de set euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.