Deu bandes locals lluiten per passar a la final del circuit 'Girando por Salas'


  • Comparteix:

Logo de la 3a edició del Girando por Salas / Font: solmusica.com

Logo de la 3a edició del Girando por Salas / Font: solmusica.com

Fins a deu grups locals o amb presència de santcugatencs formen part de la preselecció de la 3a edició del circuit 'Girando por Salas'. Albert Solà, Estacio, Cyan, Don Johnsons, Ocellot, Eliah Smith, Microguagua, Marina Vallet Quintet, El rey de espaldas i Egon Soda s'asseguraran cinc concerts a diferents espais de tot l'Estat espanyol si accedeixen a la selecció definitiva que es decidirà parcialment per votació popular aquest divendres.

El 'Girando Salas' d'aquesta temporada ja ha reduït el més d'un miler de bandes presentades inicialment a les 600 preseleccionades a tot l'Estat espanyol. La selecció final serà de només 56 bandes que tindran assegurats cinc concerts.

El santcugatenc Albert Solà, ha destacat la importància de ser un dels preselecionats i ha ressaltat el pas endavant que pot suposar per a molts músics com ell actuar fora de Catalunya per primera vegada.

Albert Solà

Seria una gran oportunitat pel fet que podria sortir de Catalunya per primera vegada.


Ferran Pontón, d'Egon Soda, també ha subratllat el fet de formar part de la preselecció i ha explicat que és una gran oportunitat per tocar en sales de molt difícil accés per grups novells.

Ferran Pontón

Entrar ja és un èxit i està molt bé poder arribar a tocar a unes sales que d'una altra manera seria molt difícil.


Una votació popular a través d'internet al web Girandoporsalas.com fins aquest divendres a les dotze del migdia i els vots de les associacions que formen part de la Federació Coordinadora del Circuit de Músiques Populars decidiran els finalistes. Els guanyadors d'aquest procés es donaran a conèixer dimecres de la setmana vinent al mateix web.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.